Na haar succesvolle concert van vorig jaar, ‘Chansons van Schoonheid en Troost’, zal Britta Maria op zaterdag 5 oktober met een nieuw concert wederom te gast zijn in de Ruïnekerk. En iedereen die er vorige keer bij was, weet: dit mag je gewoon niet missen!

De avond staat vooral in het teken van Britta Maria’s kersverse album ‘Huiswaarts’. What’s in a name, want deze cd staat vol met de mooiste Nederlandstalige literaire chansons, van onder andere Ramses Shaffy, Friso Wiegersma en Jenny Arean, plus een aantal zelfgeschreven nummers. Uit die laatste categorie hoor je op de radio nu al vaak het prachtige en krachtige ‘Houd Moed’, met muziek van componist Maurits Fondse.

Fondse (piano) is als vaste begeleider van Britta Maria ook in Bergen aanwezig, evenals Oleg Fateev op accordeon. Beide musici zijn een genot om naar te luisteren!

Het concert begint om 20.00 uur en de toegangsprijs is 20 euro, inclusief een kop koffie of thee. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Eerste Bergensche Boekhandel. Ook telefonisch reserveren is mogelijk, via Erna van Spaandonk: 06-23106643.