Ds. Rob Visser eerste activiteit in het nieuwe seizoen!

Dominee Rob Visser is inmiddels een graag geziene gastpredikant in de Ruïnekerk. We zijn dan ook blij dat hij op maandag 17 september de eerste doordeweekse activiteit van ons nieuwe seizoen verzorgt. Vanaf 20.00 uur is de microfoon voor hem.

Rob Visser is officieel met emeritaat, maar stilzitten is er voor deze licht tegendraadse dominee nog lang niet bij. Zichtbaarheid van de kerk en betrokkenheid bij de mensen in zijn omgeving heeft zijn predikantschap altijd gekenmerkt, tot aan zijn laatste standplaats op pioniersplek Amsterdam-IJburg en als stadspredikant van Amsterdam. Dat leidde onder meer tot de stichting van het eerste Parentshouse in Nederland en recent nog tot de lancering van de wandelapp ‘Goddelijk Amsterdam’.

Waar de avond van 17 september in detail over zal gaan, blijft nog een verrassing. Maar het zal ongetwijfeld onvergetelijk worden. Een tipje van de sluier geeft hij met deze oneliner: ‘De enige esthetische reactie op een zo lelijke wereld is verzet, in welke vorm dan ook…’