Gelukkig zijn al onze zondagse vieringen online te volgen via onze eigen Studio Ruïnekerk! Toevallige bezoekers sturen we natuurlijk niet weg, maar er is geen koffie na afloop en natuurlijk letten we goed op de 1,5 meter afstand. Inmiddels beschikt Studio Ruïnekerk ook over een YouTube-kanaal waarop de vieringen bekeken kunnen worden.

Sommige vieringen worden ook uitgezonden door RTV Noord-Holland of door de lokale omroep RTV80. Als dit zo is, wordt het in het overzicht van de vieringen vermeld. De aanvangstijd kan dan afwijken, dus let op.

De predikant, de koster, de organist, de regisseur van onze studio en de ambtsdrager van dienst zijn gewoon in de kerk en geven de viering live vorm.

En de collecten dan? Die kunnen worden overgemaakt naar NL04RABO 0358515475 t.n.v. diaconie Protestantse Gemeente Bergen.

Wij kunnen dit doen omdat we beschikken over Studio Ruïnekerk. Er is bandbreedte ingekocht om de extra kijkers toegang te geven. We wensen iedereen fijne vieringen toe! En een goede gezondheid voor de komende tijd.