kop-kerkdiensten

Welkom bij onze (online) vieringen!

We laten op een veilige manier 30 bezoekers toe. Wil je er graag bij zijn? Meld je dan uiterlijk vrijdag om12.00 uur aan via reserveren@kerkinbergen.nl of bel onze koster: 06-27561116. Verder zijn onze vieringen digitaal te volgen: online via Studio Ruïnekerk en via ons YouTube-kanaal. Live, dat altijd! Later terugkijken kan ook. De lokale zender RTV80 zendt onze vieringen vaak uit via Ziggokanaal 44.

Ondanks alles maken we er aantrekkelijke en gevarieerde vieringen van, met het orgelspel van Frank van Wijk als vertrouwd middelpunt en veel bijzondere muzikale gasten. Zet lekker een kop koffie, neem er wat lekkers bij en voel je ook op afstand verbonden met iedereen in onze community. En vergeet vooral niet om thuis mee te zingen, want zingen is twee keer bidden!

Natuurlijk kun je (ook onder de geldende coronaregels) met iemand samen een online viering bekijken. Weet je niet met wie, of vind je het leuk als een van onze vrijwilligers tijdens een viering bij je langs komt? Mail dan naar samenkijken@kerkinbergen.nl!

Collecteren doen we ook digitaal. Dat kan via NL04 RABO 0358515475 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Bergen. Geef in de omschrijving aan hoe je het gedoneerde bedrag over de collectedoelen wilt spreiden.


zondag 23 mei - 10.00 uur

Pinksteren
voorganger: ds. Engele Wijnsma
muziek: Britta Maria en Maurits Fondse (zang en piano)
geen uitzending via RTV80!


zondag 30 mei - 10.00 uur

voorganger: ds. Engele Wijnsma
muziek: Martine Neijenhuis en Peter Goes (viool en saxofoon)


zondag 6 juni - 10.00 uur

voorganger: ds. Engele Wijnsma


zondag 13 juni - 10.00 uur

voorganger: ds. Saskia Ossewaarde
(kanselruil Bergen-Egmond-Schoorl)


zondag 20 juni - 10.00 uur

voorganger: ds. Engele Wijnsma


zondag 27 juni - 10.00 uur

voorganger: ds. Engele Wijnsma