kop-kerkdiensten

Welkom bij onze online vieringen!

Onze vieringen zijn online via Studio Ruïnekerk te volgen en via ons YouTube-kanaal. Live, dat altijd! Later terugkijken kan ook. De lokale zender RTV80 zendt onze vieringen vaak uit via Ziggokanaal 44.
We hebben ervoor gekozen om geen gebruik te maken van onze uitzonderingspositie als kerk, en solidair te zijn met zorgmedewerkers, coronaslachtoffers en de lokale ondernemers. Naast de crew die de viering mogelijk maakt, laten we dus geen extra bezoekers toe. 

Ondanks de beperkingen maken we er aantrekkelijke en gevarieerde vieringen van, met het orgelspel van Frank van Wijk als vertrouwd middelpunt en veel bijzndere muzikale gasten. Zet lekker een kop koffie, neem er wat lekkers bij en voel je ook op afstand verbonden met iedereen in onze community. En vergeet vooral niet om thuis mee te zingen met de zang van Maria Delver & Friends. Want zingen is twee keer bidden!

Natuurlijk kun je (ook onder de geldende coronaregels) met iemand samen een online viering bekijken. Weet je niet met wie, of vind je het leuk als een van onze vrijwilligers tijdens een viering bij je langs komt? Mail dan naar samenkijken@kerkinbergen.nl!

Collecteren doen we ook digitaal. Dat kan via NL04 RABO 0358515475 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Bergen. Geef in de omschrijving aan hoe je het gedoneerde bedrag over de collectedoelen wilt besteden.

 

zondag 17 januari - 10.00 uur

voorganger: ds. Engele Wijnsma
muziek: Jennifer Terwel (zang)
let op: vandaag geen uitzending door RTV80!

 

zondag 24 januari - 10.00 uur

voorganger: ds. Engele Wijnsma
Heilig Avondmaal

 

zondag 31 januari - 10.00 uur

voorganger: ds. Ranfar Kouwijzer (Rotterdam)

 

zondag 7 februari

voorganger: ds. Engele Wijnsma

 

zondag 14 februari

voorganger: ds. Engele Wijnsma

 

zondag 21 februari

1e zondag Veertigdagentijd
voorganger: ds. Peter Verhoeff (Alkmaar)

 

zondag 28 februari

2e zondag Veertigdagentijd
voorganger: ds. Dick van Arkel (Castricum)

 

zondag 7 maart

3e zondag Veertigdagentijd
voorganger: ds. Engele Wijnsma