kop-kerkdiensten

Welkom bij onze online vieringen!

Onze vieringen zijn online via Studio Ruïnekerk te volgen en via ons YouTube-kanaal. Live, dat altijd! Later terugkijken kan ook. De lokale zender RTV80 zendt onze vieringen vaak uit via Ziggokanaal 44.
We hebben ervoor gekozen om geen gebruik te maken van onze uitzonderingspositie als kerk, en solidair te zijn met zorgmedewerkers, coronaslachtoffers en de lokale ondernemers. Naast de crew die de viering mogelijk maakt, laten we dus geen extra bezoekers toe. 

Ondanks de beperkingen maken we er aantrekkelijke en gevarieerde vieringen van, met het orgelspel van Frank van Wijk als vertrouwd middelpunt en veel bijzondere muzikale gasten. Zet lekker een kop koffie, neem er wat lekkers bij en voel je ook op afstand verbonden met iedereen in onze community. En vergeet vooral niet om thuis mee te zingen, want zingen is twee keer bidden!

Natuurlijk kun je (ook onder de geldende coronaregels) met iemand samen een online viering bekijken. Weet je niet met wie, of vind je het leuk als een van onze vrijwilligers tijdens een viering bij je langs komt? Mail dan naar samenkijken@kerkinbergen.nl!

Collecteren doen we ook digitaal. Dat kan via NL04 RABO 0358515475 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Bergen. Geef in de omschrijving aan hoe je het gedoneerde bedrag over de collectedoelen wilt besteden.

 

vrijdag 2 april - 16.00 uur

Goede Vrijdag
Stabat Mater van Pergolesi
musici: Anke Hillier (sopraan), Ingrid Stijsiger (mezzo), Gregor Overtoom (viool), Erna Sommer (viool), Jorien van Tuinen (altviool) en Irene van den Heuvel (cello)
inleiding: ds. Engele Wijnsma
te zien via https://youtu.be/ST15gLi52jQ.

 

zondag 4 april - 10.00 uur

Pasen
voorganger: ds. Engele Wijnsma
muziek: Wiebe Pier Cnossen (zang/piano) en Jannemien Cnossen (zang/viool)
te zien via https://youtu.be/d-c9GReOlFw

 

zondag 11 april

voorganger: ds. Rob Visser

 

zondag 18 april

voorganger: ds. Engele Wijnsma

 

zondag 25 april

voorganger: ds. Engele Wijnsma