Kerstvieringen alleen online!

In een speciale extra kerkenraad is besloten om tijdens de Kerstnacht alleen de mensen met een functie toe te laten (en eventueel hun partner/huisgenoot). Eerder deze week was al besloten om de viering op Kerstmorgen helemaal niet door te laten gaan.

Officieel mogen we wel een viering houden met 50 bezoekers, buiten de crew, maar de vraag is: wil je gebruik maken van die uitzonderingspositie? Bovendien beschikken we met Studio Ruïnekerk over kwalitatief hoge uitzendmogelijkheden. En tenslotte is solidariteit tonen met andere organisaties, juist in de Kerstnacht, wel heel passend.

De viering van Kerstnacht (24 december om 22.00 uur) is alleen LIVE te zien is op tv. Eerder op de avond wordt om 19.00 uur een aangepaste Kinderkerstviering uitgezonden. 
De Kerstnachtviering wordt op Kerstmorgen 25 december om 10.00 uur herhaald. Onze lokale tv-zender RTV80 is in heel Noord-Holland te zien op Ziggokanaal 44 en op KPN-kanaal 1493. Op internet zijn onze vieringen ook te bekijken via https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/21484.

Wij wensen onze kijkers gezegende Kerstdagen en een gezond begin van 2022!