air max naar pasenZelfs als iets pijnlijk of vervelend is, kan er toch zomaar iets leuks achter vandaan komen. Logisch misschien, want de mooiste dingen overkomen je. Zo heb ik al een poosje last van mijn ene voet en draag ik om die reden schoenen die goed veren. Ik vond het ook wel blits die Nike Air Max met knalrode veters. Ook in de kerk kreeg ik veel positieve reacties. Veel kerkgangers vonden het prachtig, die hippe schoenen onder de toga van de dominee. Maar toch kreeg ik van sommigen commentaar op zondag 9 maart. Ze zeiden met een glimlach: “in de 40dagentijd horen je veters toch eigenlijk paars te zijn.” En ze hadden gelijk natuurlijk. Paars is de liturgische kleur voor de zes zondagen voor Pasen. Dus ik zoeken op het web en vond bij www.clubveters.nl prachtige paarse veters. Ik dacht: doe ik er ook meteen een leuk lentekleurtje bij voor als het straks Pasen is. Het was in een paar klikken geregeld in de webshop. Zie ik even later, dat ze ook meerkleurige veters hebben. Dat vond ik helemaal vet voor Pasen, maar ik had mijn bestelling al afgerond. Toen heb ik er maar een mailtje achteraan gestuurd. Of ze me die meerkleurige veters wilden sturen in plaats van die gele. De volgende dag kreeg ik meteen een positief antwoord. En ook al waren de meerkleurige veters ietsje duurder, ze voldeden graag aan mijn wens. Kennelijk vonden ze dat wel leuk: Een dominee met hun kleurrijke veters onder zijn toga. Zo blijkt maar weer: veel mensen hebben een warm hart voor de kerk! Maar bovenal: erg aardig van clubveters.nl. En nu met paarse veters op weg naar Pasen.

1 reactie

  1. Anja de Graaff op 18 maart 2014 om 18:22

    Heb je de reden van de sportsschoenen eigenlijk wel verteld in de kerk ?? Misschien toch wel goed om dat te doen. Ook al zijn je schoenen/veters supercool, het kan toch ook een verkeerde indruk wekken bij sommigen !!
    Ik denk dat het er alleen nog leuker van wordt !! Er zijn vast nog veel meer leuke kleuren te koop voor alle soorten van gelegenheden !! Kunnen de kerkgangers raden waarom je een bepaalde kleur veter in je schoenen hebt !