kop-activiteiten

Activiteitenprogramma

We zijn niet alleen een kerkgemeente op zondagochtend! Op deze pagina vind je allerlei andere activiteiten die wij zelf als Protestantse Gemeente Bergen organiseren. Meestal in de Ruïnekerk, soms op een andere plek. Daarnaast wordt de Ruïnekerk ook het hele jaar gebruikt als evenementenlocatie voor andere, vooral culturele, activiteiten. Deze staan uitgebreid beschreven in de agenda van de Stichting Ruïnekerk.
Altijd van harte welkom!

Van juni tot en met augustus is het ook een beetje vakantie in de kerk. Natuurlijk niet op zondag, want de kerkdiensten gaan altijd door. Maar de activiteitencommissie is op zomerreces 🙂  Vanaf Startzondag op 9 september gaat het kerkseizoen weer beginnen met zowel bekende als ongetwijfeld nieuwe interessante activiteiten!

 

 

woensdag 30 mei
Ruïnekerk, inloop 17.30 uur
Eten in de kerk

Gezellig en smakelijk eten in de Ruïnekerk! Iedereen is welkom, mits van tevoren aangemeld. Een altijd verrassend driegangenmenu, klaargemaakt door onze eigen keukenraad. Inclusief drankje en koffie voor €7,50.
Info en aanmelden: Annemien van den Dijssel, (072) 511 12 70

 

 

zondag 10 juni 
De Taverne, 14.00-15.00 uur
Zing en leer Nederlands

Een uur lekker zingen van Nederlandse liedjes, om de taal wat beter te leren en mensen te ontmoeten! Vluchtelingen, expats en ervaren Nederlanders zijn van harte welkom. Deelname is gratis.
Info: Gerrie Moot, 06-49898155

 

 

zaterdag 16 juni
Ruïnekerk, 20.15 uur
Muziekavond rond Arvo Pärt

Het Haagse kamerkoor Kwintessens verleende in 2017 muzikale medewerking aan een viering in de Ruïnekerk, met vooral muziek van de Estse componist Arvo Pärt. Nu organiseren we als kerk samen met hen een complete avond over de muziek van Pärt. Het Kamerkoor zal die avond veel liederen ten gehore brengen. Kaarten zijn te koop op de site van Kwintessens en bij de Eerste Bergenschse Boekhandel (prijs: €13), of later aan de zaal (voor € 15).